Klik op de Playknop!

Geïnteresseerd in ons project?
Bekijk een impressie van Storage Center Aalsmeer in dit filmpje!

Altijd genoeg ruimte wanneer je het nodig hebt

Ruimte is schaars, vooral in de Randstad. Storage Center Aalsmeer biedt de perfecte oplossing. Het complex is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend

Daarnaast is het ruim opgezet, zijn er opslagunits met verschillende vloeroppervlaktes beschikbaar, die elk tot maar liefst 8 meter hoog zijn en wordt het terrein constant bewaakt. Dankzij de gunstige prijsstelling is het ook een ideaal investeringsobject. Tussen de units is voldoende ruimte om te manoeuvreren.

Kortom, of u nu een ondernemer bent die zijn (winkel)voorraad wil opslaan, of een particulier die op zoek is naar een plek voor de caravan, oldtimer of waardevolle huisraad, Storage Center Aalsmeer biedt altijd voldoende ruimte.

Storage Center Aalsmeer wordt gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. De opslagunits zijn grotendeels uitgevoerd in gasbeton, zo behoudt u de flexibiliteit om de ruimte te vergroten of te verkleinen. De gevel wordt voorzien van een zilvergrijze en antraciete gevelbeplating. Door een combinatie van de materialen krijgt het gebouw een eigentijdse uitstraling. Door de keuze van de materialen zijn de units onderhoudsarm. De vloeren in alle units zijn van gewapend beton en is geschikt voor een belasting tot 1.500 kg/m2, waardoor de opslagmogelijkheden nagenoeg ongelimiteerd zijn.