Over Ons

Ruimte is schaars, vooral in de Randstad. Storage Center Aalsmeer biedt de perfecte oplossing.  Het complex is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Daarnaast is het ruim opgezet, zijn er opslagunits met verschillende vloeropperv- laktes beschikbaar, die elk maar liefst 8 me- ter hoog zijn en wordt het terrein constant bewaakt. Dankzij de gunstige prijsstelling is het ook een ideaal investeringsobject. Tussen de units is voldoende ruimte om te manoeuvreren. Kortom, of u nu een ondernemer bent die zijn (winkel)voorraad wil opslaan, of een particulier die op zoek is naar een plek voor de caravan, oldtimer of waardevolle huisraad, Storage Center Aalsmeer biedt altijd voldoende ruimte.
Storage Center Aalsmeer wordt gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. De opslagunits zijn grotendeels uitgevoerd in gasbeton, zo houdt u flflexibiliteit om de ruimte te vergroten/verkleinen. De gevel wordt voorzien van een zilvergrijze en an- traciete gevelbeplating met natuurgroenen elementen / kozijnen. Door een combinatie van de materialen krijgt het gebouw een eigentijdse uitstraling. Door de keuze van de materialen zijn de units onderhoudsarm. De vloeren in alle units zijn van gewapend beton en is geschikt voor een belasting tot  1.500 kg/m2, op de bovenverdieping 500 kg/m2.

Waarom Storage Center Aalsmeer

  • Altijd voldoende ruimte
  • Full Service behandeling
  • Concurrerende prijzen
  • Flex werkplekken
  • Veilig en betrouwbaar
  • Centrale gelegen

 

Realisatie en planning

Storage Center Aalsmeer is een ontwikkeling van Holland Vastgoed Groep en wordt gebouwd na 20% verkoop van de units. De start van de bouw staat gepland voor 15 oktober, de bouw neemt ca. 7 werkbare maan- den in beslag.

Button

Klik op de bovenstaande play knop om een impressiefilm van Storage Center Aalsmeer te bekijken.

Neem contct met ons op